sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pläski Fätti

Ää-ää-ää. Että sellaiset fiilikset olis päällimmäiset juuri nyt, terveisiä vaan peiliinkatsomistilaisuudesta from hell.

Eihän sen nyt mikään ylläri pitäisi aikuiselle ihmiselle olla (ja siis vielä kaikista maailman aikuisista ihmisistä minulle, joka sentään olen perustanut jumaliste oikein BLOGIN aiheen ympärille), että on tullut kerättyä vähän matskuu ja mammaa sen sisäisen ballerinan ympärille, mutta että rasvaprosenttini on sitten irstas 45,5. Uuh. Viskeraalinen (se sisäelinten ympärillä oleva kaikkein pahin rasva) on onneksi vaan 7% eli ihan normaali.

Sekä painoindeksin (31,2) että vyötärö-lantiosuhdeluvun (0,91) mukaan olen merkittävästi ylipainoinen. Paperissa lukee lisäksi että "huomattava riski", sitä ei ole määritelty että minkä suhteen mutta varmaan olen riski lihoineni sekä itselleni, ympäristölle että yhteiskunnalle.

Ja seitsemän oikein kuntotestin tulos on (asteikolla 1-5, 1 heikoin, 5 vahvin):

Selän liikkuvuus 1.
Hapenottokyky 1.
Kehon luustolihasprosentti 1.
Käsivarsien lihakset 1.
Selkälihakset 2.
Vatsalihakset 3.
Jalkalihakset (näistä testattiin toimintakyky) 5.

Olen niin antiylpeä itsestäni että tekisi mieli laittaa ohjaajalle viestiä perään että kuule, mitä jos annettaisiin olla koko jutun.

Jälleen kerran seison ällistyneenä tämän julman totuuden edessä: miten helvetissä musta tuli tämä nainen? Jestas. 


Maanantaisoturin matka on silti alkanut. Lainasin kälyltä kahvakuulan kotijumppaa varten ja syömisohjeet tulee pian, ehkä jo ensi viikolla. Varmaan voin jo sitä ennen yrittää saada jotain tolkkua tähän laiduntamiseen.

Mutta että voi hyvä tavaton tätä touhua silti. Lol.

11 kommenttia:

 1. Mulle puolestaan tuli ihan hirveen hyvä fiilis omasta ensimmäisestä tapaamisesta pt:n kanssa. Tosin, tiesin jo odottaa että tulokset eivät kovin hyviä voisi olla, ja kotona oleva vaaka oli jo moneen kertaan kertonut sen, että rasvaa on ja paljon.

  Kyllä se tekemisen draivi sieltä tulee, kun näkee miten pienellä saa aikaan. Tämän hetkisestä painosta ei ole tietoa, mutta kuukaudessa painonputoamista on tapahtunut erityisesti psyykkesellä puolella. Ja toivon mukaan ihan se fyysinenkin paino olisi tippunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mullakaan siitä ohjaajasta paska fiilis tullut vaan tosta alastomasta totuudesta näiden lukujen suhteen, eli itsestäni. Ja kuten sanoin, luvut eivät varsinaisesti yllättäneet. No, ehkä toi rasvaprosentti. :/

   Nyt odotan kuin kuuta nousevaa sitä ruokaohjelmaa, että saisi jotain kättä pidempää tähän vääntöön avuksi.

   Tuota psyykkistä painoa oon pudottanut koko vuoden, ja se on kyllä ollut huikean hieno matka. :)

   Poista
 2. Sen sijaan että pelkästään volisisit noita huonoja tuloksia, nauti myös niistä hyvistä. Ulkoinen rasva on parempi kuin se, että olisit kuorruttanut sisäelimesi rasvalla ja olisit tikittävä diabetesaikapommi. Sulla on myös vahvat jalat ja melko vahva keskivartalo! Ei kaikki ole niin synkkää! :) Tästä on sitten hyvä lähteä liikkelle.

  VastaaPoista
 3. Käyppä kurkkaamassa: http://aaltoillen.blogspot.fi/2012/11/tunnustan.html, siellä on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä! Tässä blogi mun makuun! Asiaa, jolle osataan myös irvailla, koska kaikki ei mene aina kuten Strömssössä.
  Terveisin, 8kk-mukulan-ei-niin-täydellinen-äiti-jolla-haaveena-olla-taas-joskus-KUUMA

  VastaaPoista
 5. hetkinen, voiko viskeraalinen rasva olla vain 7?? minun tuloksessani luki "ihanteellinen" ja se oli 74, poikaystävällä myös ja hänen lukunsa oli 34? :-D en oikein vielä ymmärrä näitä inbodyjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. o.O

   Siis prosentteina joo. Toi 74 ei voi olla prosenttiluku, sen täytyy olla joku muu tai sitten pilkkuvirhe? Siis kun jos kehon rasvaprosentti olisi 74% niin olisit ihan sairaalloisen lihava, että ei sitä varmaan vatsanseudulla voi olla noin paljon ilman todella merkittävää ylipainoa? Veikkaisin ma. Ehkä teillä on joku eri määre niissä papereissa?

   Poista