perjantai 20. heinäkuuta 2012

Maanantaisoturin paluu vol. X

Miten helvetissä tää voi olla näin vaikeaa? Ensimmäiset alustavat tulokset ja mielenkiinto uusia elämäntapoja kohtaan tippuu välittömästi. Treenaaminen on edelleen kivaa ja tuloksellista, mutta kun en saa itseäni kuriin syömisten kanssa, en sitten millään. APUA!!!


Siinäpä se mun DIEETTINI tällä hetkellä on, noin suurin piirtein. Bonuksena perheen kanssa tehty laivamatka Ruotsiin, ja kun en enää polta tai juurikaan juo (paitsi huomenna) tuli tax-free-budjetti tuhlattua suklaaseen.

Siis nainen jonka pitäisi laihduttaa vuoden loppuu mennessä vielä noin 8 kiloa (saattaa muuten olla että kaikki tähän asti lähteny on tullut takaisinkin, vaa'alle en edelleenkään uskalla) osti saman verran suklaata ihan vaan kun henki tuli päälle. Miksi? MIKSI?!? Mikä tässä voi olla näin vaikeaa? Minähän olen normaaliälyinen ja päättelykykyinen ihminen, eikä tämä laihduttamisen yhtälö nyt ihan oikeasti ole mitään kovin korkeaa matematiikkaa.

Pystyin lopettamaan tupakoinnin laakista ilman korvaustuotteita 13 vuoden polttamisen jälkeen mutta tätä en nyt saa revittyä itsestäni irti millään. Onko tosiaan niin etten lopeta syömistä ennen kuin painan 150kg ja joudun sairaalahoitoon jonkun komplikaation takia. Tämä on naurettavaa ja absurdia.

Ja mitä mä siitä suklaastakin kuvittelen saavani? Reikiä hampaisiin, finnejä ja lisää läskiä. Lisäarvoa tulee epäonnistumisen ja syyllisyyden kierteestä joka vetää itsesäälin suohon josta voinkin sitten yrittää itseään nostaa, vaikka sokerin avulla.

Mulla on tuhat tekosyytä, ja ainahan tulee ensi maanantai. Eihän näitä ostoksia voi poiskaan heittää, hirveetä tuhlausta.

Takokaa mulle järkeä kalloon nyt joku, jumalauta.

5 kommenttia:

 1. Muista että vuodessa on 365 päivää... Vaikka menisi joka viikko kerran överiksi niin se on vain 52 päivää siitä määrästä :) Jos haluat hyvän kirjavinkin syömisten helpottamiseen (toiminut kuulemma tosi monella ja itsekin tykkäsin), kannattaa lukea Patrik Borgin Rentoa painonhallintaa. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kylläkin jo vähän pidempi putki päällä, tyyliin kaksi viikkoa. Mutta jäähän siitä vielä 50 potentiaalisesti hyvää jäljelle.

   Patrik Borg on kyllä loistava, mulla on tällä hetkellä lainassa tuo Syö hyvin ja laihdu!, on inspiroiva opus se. Kauheesti tekisi mieli heivata koko dieettimentaliteetti laidan yli mutta pelkään ihan hirveästi että lähtee lopullisesti lapasesta jos ei ole sääntöjä. Ei sillä että olisin niitä onnistunut tähänkään asti noudattamaan. :D

   Poista
  2. Jeah jeah, tästä on kyse, tässä on dieettielämän ydin: korvien välissä. Jos olisin keksinyt vastauksen, olisin rikas. Nimim. Kokemustakin taitaa olla

   Poista
 2. Syöminenhän se laihdutuksessa onkin vaikeinta. Tai se, että ei syö, ainakaan niitä ylimääräisiä. Itse oon saanut ihan jopa kiukkuraivareita sen takia että olen niin kovin halunnut jotain herkkuja, joskus oon sen syönyt ja sitten joskus en :D
  Mutta liian helppoa tämä ei varmaan koskaan tule olemaan. Mutta kuitenkin niin sen arvoista :)

  VastaaPoista