keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Nukkumatti meidän joka olet hukassa

Laihdutusneuvoja etsiessä ei voi olla törmäämättä siihen miten tärkeää olisi nukkua hyvät yöunet, mieluiten 7-8h KATKEAMATONTA unta joka yö. Itselläni on lapsi jonka mielestä on tärkeää soida joka kolmas tunti yöllä ja leikittää vähän äitiä, joko maitopullon tai täysin käsittämättömän pulputustulvan tai liikkumisharjoituksien avulla.

Nyt kun pojalle tuli vuosi täyteen ja Fätti on menossa takaisin töihin alle neljän viikon päästä, antoi neuvolantäti kaikessa viisaudessaan ehdottoman käskyn jättää yösyömiset pois, ja siihen vinkkinä jättää samantien tuttipullo kokonaan pois kuvioista, tavoitteena hyvät yöunet koko porukalle.

Olemme tehneet työtä käskettyä ja siitä johtuen olen viime yönä humpannut puolentoista tunnin ajan  12kg karjuvaa ja venkoilevaa taaperoa sylissäni pitkin pimeää asuntoa. Tämähän ei itse asiassa ollut edes kovin paha yö, mutta selkä ja pää ovat nyt niin jumissa jo edellisen viikon yökekkulointien johdosta, että voi olla ettei päivitystahti tästä ainakaan viikkoon kovasti kiihdy. En vaan kertakaikkiaan keksi mitään kirjoitettavaaa vauvataikinoinnin ulkopuolelta, joten on varmaan parempi olla ihan hiljaa.

Laihdutusvoittoja 


Paino on laskenut (joo teen välipunnituksia, hyihyi), ja eilen himoshoppaillessa en päättänyt retkeä perinteiseen Hese-bakkanaaliin.

Ja kyllähän tuosta yöhulinoinnista löytyy myös keventäjälle bonussektori: tsemppasin itseäni yöllä uskon meinatessa loppua -ja varpaiden kivistäessä legojen päällä tasapainoilusta hien noruessa niskasta persvakoon, todellinen äitiyden WIN-hetki...- sillä, miten monta kaloria tuonkin session aikana kului, ja ihan vaan silkalla hyötyliikunnalla. Huraa!

1 kommentti:

  1. Yökukkiminen on ihan pahinta. Sekä laihduttamisen, että kaikkien äitien mielenterveyden puolustamisen vuoksi sen neuvolantädin olisi pitänyt sanoa vielä, että isi sitten hoitaa yövalvomiset :D Jotenkin ne isit vaan tuntuvat saavat nopeammin parempia tuloksia. Ne on vissiin tylympiä yöaikaan..? Kokeilkaa edes yksi yö, sulle korvatulpat (tai pihatelttamajoitus) ja mies hoitaa yövuoron. Toimisko?

    VastaaPoista