keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Sydäntä särkee

Viisi (5) kuukautta enää. Kyllä ei se tästä.

On ollut ihan hirveä syksy. Syyskuun alusta koko ajan kipeänä. Viime viikon treenien jälkeinen euforia kesti viikonloppuun asti, sitten alkoi yöralli ja uusi tauti.


Syyssuohon uudelleen vajonneena päätin ostaa itselleni aikaisen joululahjan: personal trainerin. Tässä viimeisen 10 kuukauden aikana on käynyt aikalailla selväksi että en ilman selkeitä ohjeita ja valvontaa ja perseelle potkimista pysty tähän. Joten ostan perseellepotkijan ja ohjeistajan. Eiköhän terveyteni ole sen arvoinen.

Nyt sitten pitäisi enää löytää personal trainer, joka ymmärtää kotiuraäitinahjuksen tarpeet ja resurssit. Ja joka ei maksa ihan hunajaa. On varmaan samaa sarjaa ilmiö kuin yksisarviset, lumimiehet ja romanttiset, empaattiset ja lojaalit miehet.

Sellainen paha mieli että tekisi mieli laittaa sydämelle villasukat jalkaan ja peitellä se nukkumaan. Särkee.

1 kommentti:

  1. Mäki haluisin personal trainerin, ei vaan lompakko taivu millään moiseen. Etkä sä voi vain itseäsi syyttää siitä että viimeiset 3kk on menny päin pyllyä treenin suhteen, sulla on ollut sairasteleva lapsi "taakkana". Ja ruokailuhan sen kaiken ratkaisee, tarvitset vain jonkun sellaisen ruokavalion joka toimii ja jota OIKEASTI voit noudattaa. :)

    Laita ne villikset sydämelle ja kääri vaikka kaulahuivikin ympärille, helpottaa!

    VastaaPoista