tiistai 19. helmikuuta 2013

Kumpparileuka

Check.

Oli vuoden 2012 tavoite mutta kyllä mä nyt vähän varmaan saan leuhottaa vaikka puolellatoista kuukaudella viivästyikin.

Hihkuin tätä Naamakirjassa. Maan pinnalle palautti aika pian se, että edellisen sukupolven edustajille tuntui olevan aivan käsittämätön ajatus koko kumpparileuka, että miten se oikein tapahtuu. Minä selitin sitten että: "Kumppari laitetaan toisen jalkapohjan alle ja se on toisesta päästä siinä tangossa kiinni. Semmonen pitkä ja leveämpi malli. Sattuu perseelle räpsähtäessä." Tähän tuli toiselta kommentti: "Minä luin - olen hyvä lukemaan - että kumppani ja ajattelin että joku nostaa takapuolesta. Se oli jotenkin realistisen kuuloista, sorry."

Eikä siinä vielä kaikki. Jonkun ajan päästä ensimmäinen kyselijä kysyi privaatisti että: "En vieläkään ymmärrä sitä Fätin leuanveto- ja kumpparijuttua, mutten kehtaa laittaa sitä julkipuolelle. Vai onko se leuka jotakin muuta kuin leuanveto?" No johan nyt on kumma. Mikä siinä on niin ihmeellistä? Latasin sitten tämän kuvan selitykseksi.

via http://pumpumkatti.blogspot.fi/2011/11/kumpparijumppaa.html

Vastaus: "Heureka. Kumppari on siis kuminauha eikä kumisaapas."

Niin.

Ajatus kumppanileuasta jäi silti viehättämään. Siitähän voisi väännellä jonkun tandem-crossfitsuuntauksen. Vähän niin kuin akankanto muttei sinne päinkään. Valitettavasti nyt on pää niin täynnä räkää - jep, vastahan tämä on neljäs tauti tälle vuodelle 2013 - etten jaksa tätä ajatusta pidemmälle venyttää, mutta tässä tällanen kuva koska tuolta kuvittelen leukaa vetäessäni näyttäväni. Tai tältä.
 

*söpöysöverit*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti