lauantai 8. syyskuuta 2012

Itsensäyllättäjä

Tyhjentelin tuossa aikani kuluksi noin 15 (no okei, ehkä 8) puolityhjää (tai -täyttä, riippuen kumpaa ihmislajia edustat) käsilaukkua naulakosta roikkumasta.

En jaksa uskoa että olen ainoa jolla tämä syndrooma on, mutta en siis ikinä, kirjaimellisesti IKINÄ, tyhjennä laukkua tai reppua sinne kertyneestä roinasta ja ryönästä kun vaihdan sen johonkin toiseen. Tämä on johtanut siihen, että meillä on eteisessä kolmessa naulassa roikkumassa juurikin nuo 8-15 erilaista laukkua, pussia, nyssykkää ja reppua, jotka tukkivat käytännössä kulun toiseen makuuhuoneeseen. (Lukiossa paras ystäväni vitsaili että maailmanlopusta selviävät hengissä seuraavat: Cher - koska siinä naisessa ei ole mitään orgaanista jäljellä; torakat - no siis tietty; Sointu - koska jos jostain maailmassa löytyy välineet maailmanlopun selättämiseen niin se on minun laukkuni.)

Päätin sadepäivän ja syntien sovittamisen nimissä (olen toista viikkoa räkätaudissa, siis pakkohan tämän on jo olla rangaistus jostain) tullata kokoelman ja heittää samalla kaameimmat laukut vesilinnulle. En yhtään osannut odottaa millainen syväluotaus allekirjoittaneen luonteeseen ja henkilöhistoriaan oli tulossa.

Eli tervetuloa meille vaan CSI, näiden johtolankojen perusteella olen
- pahemman luokan "hoarder" (EI SITÄ KOSKAAN TIIJÄ JOS TÄTÄ KUITTIA/KARKKIPAPERIA/FLYERIA/JNE. JOHONKIN VOIS VIELÄ KÄYTTÄÄ, EN VARPPINA HEITÄ POIS)
- ketjupolttaja (lopetin vuonna 2009, hyvä että laukuista löytyi silti kolme sytkäriä)
- todella pahasti hormonihäiriöinen (kellontarkasta kierrosta huolimatta joka perkeleen pussista löytyi aski tamponeja ja vähintään yksi reissussa rähjääntynyt terveysside)
- vimmainen muistiinpanija (lopetin laskemisen viidennen kynän kohdalla joka löytyi vasta kolmannesta laukusta)
- pahemman luokan tukanräplääjä (no juu, tämon tottakin jopa, terv. joka laukussa vaan on oltava viisi pinniä ja hiuslenkki)
- mielipuolisen happovaivainen (rennien valmistus ei lopu niin kauan kuin minussa henki pihisee, neljä kokonaista levyä ja muutama yksinäinen susi)
- elinikäinen oppija (Excel 2010 perusteet-kurssin slideshow printteinä, kun eihän sitä koskaan tiedä milloin taulukko-ongelma iskee)
- neuroottinen purkanmässyttäjä (tämän tunnustan myös todeksi)

Olenko se todella minä vai onko käsilaukun sisältö identiteetin manifestaationa vääristynyt? Voisiko nämä löydökset nähdä timantista poishioutuneina hippuina, persoonan sahanpuruna jolla ei enää mitään tee kun siis kyseessähän ei ollut laukku jota juuri nyt käytän? Vai onko tämä todella karu totuus.

Oli miten oli, ehkä yritän jatkossa hillitä kaman laukkuun haalimista. Tai laukkujen haalimista. Tai haalimista ylipäätään...

3 kommenttia:

  1. Minun tulee myös kerättyä ties mitä laukkuihin.. ja aina laukkua vaihtaessa siirrän ne roskat/romut vaan seuraavaan.... Huh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ole ainoa, onkohan olemassa joku HHA (handbag hoarders anonymous)?

      Poista