tiistai 19. kesäkuuta 2012

Aamupalalla

Laihdutusblogeissa näkee usein ihania kuvia herkullisista ja ah niin keveistä aterioista kauniisti aseteltuna ja tarjolle pantuna.

Tässä vähän realitya, minun ja Pojan aamupuurot. Astiat on sentään Iittalaa ja Barbababaa.
Ja tuo virtsanäyte on sitten monivitamiinijuomaa.

Soinnun keittiö ei ole kodin sydän. Ehkä korkeintaan perna.

7 kommenttia:

 1. Näin!
  Omatkin annokset joskus näyttää hyvin arkisilta, mutta se on kuitenkin vain ruokaa, sitä polttoainetta, eikä sen välttämättä tarvitse näyttää niin herkulliselta siinä lautasella. Riittää että se on hyvää, ja tekee minulle hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on, sitä paitsi muksun kanssa on hyvin oppinut priorisoimaan kätevyyden minkä tahansa krumeluurin edelle. Ei sillä että meillä olisi aamuisin kattauksilla koreiltu ennenkään. :D

   Poista
 2. Pernakin on tärkeä elin - kai. Ei pidä väheksyä! :) Polttoaine (ulkonäöstä viis) on välttämätöntä ja taas jaksaa eteenpäin! Aurinkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Perna ei ole aikuiselle elintärkeä elin, sillä jos se poistetaan, muut elimet ottavat sen tehtävät, ja joiltakin ihmisiltä perna puuttuu synnynnäisesti." -via Wikipedia

   Meillä Mies on alusta alkaen jo hallinnut ko. pernan toiminnot hienosti, ei kuolla nälkään. :)

   Poista
  2. Haha! Tärkeintä, että joku elin siis ottaa sen tehtävät - vaikka sitten Mies. Vähän sama ongelma kyllä meillä. Minä hallitsen arkimätöt (terveelliset ja vähemmän terveelliset). Sitten kun halutaan syödä hyvin, keitiöön kutsutaan Mies! Mutta näillä mennään! :)

   Poista
 3. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän pernaamme! At any time! Mä otan hirmuisesti kuvia ruoka-annoksista, kun ne kerran alkavat pikkuhiljaa onnistua, eikä enää tarvitse katsoa kananmunankeitto-ohjeita kirjasta, mutta niitä ei voi julkaista a) koska en ymmärtänyt stailata ympäristöä ja b) koska ruokamme näyttää kamalalta meidän 24h-sinisiltä lautasiltamme. Kaikki näyttää pahalta siniseltä lautaselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, munkin lautaset on sinisiä, tosin vain ulkopuolelta. Lasketaankse?

   Poista