maanantai 25. kesäkuuta 2012

Aikuispisteitä

Olen ostanut munakoison ja itkettänyt sen. Tästä hyvästä varmaan saa vetää ison aikuisrastin seinään. Siitä tehdään Äiteen ja Pojan yhteinen ratatouille (ratatuii?), lisäksi me saadaan uunilohta. Mies voi syödä vaikka kynsiään.

Ratatuii in the making.
Tässä vielä yksi ruokakuva, eväs on näyttävimmästä päästä viikon syömisiä (terv. makaronilaatikkoa korviin asti täynnä). Huomaavainen sielunsiskoni kävi kylässä ja toi pullan ja keksien sijasta tuomisina vaniljarahkaa ja marjoja. Namnam. 

Hyveellissyömistä.
Huomenna taas jumpataan, ensimmäinen treeni perjantain tappowodin jälkeen, toivottavasti saan ojentajat ojennukseen (muahahahaha) ennen sitä. Muuten olen jo palautunut ihan hyvin mutta ne 6578 punnerrusta tuntuu vielä olkavarren takaosissa. 

Unohdin käydä aamulla vaa'alla, olin niin sekaisin hyvin nukutusta yöstä (täällä päin erittäin harvinaista herkkua) etten kerta kaikkiaan muistanut koko juttua ennen kuin aamupalan jälkeen. Eli huomenna sitten. Pahoin kyllä pelkään että tulosta ei juuri ole tullut, en ole meinaan mitenkään erityisen kynsin ja hampain pitänyt dieetistä kiinni, kas kun piti tankata sitä perjantaita varten (seliseli, ihan niin kuin näitä varastoja ei olisi alunperin ihan riittävästi). Eiköhän se kokonaisluku silti edelleen jää -300g/viikko. Ehkä. Toivottavasti. Apua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti