perjantai 22. kesäkuuta 2012

MURPH

Tehtiin tänään juhannuksen kunniaksi salilla Super-Murph, jonka yours-truly skaalasi tavalliseksi Murphiksi:

1,6km juoksu
100 leukaa
200 punnerrusta
300 kyykkyä (megababepylly, here I come!)
1,6km juoksu

Hohhoijaa.

Olipas siinä paljon kaikenlaista. Nyt on aika mureutettu olo. Ensimmäinen juoksu meni alle 12 min, tarkempaa aikaa en älynnyt ottaa. Juoksin vahingossa koko matkan vaikka lähdin asenteella "vähintään puolet", joten yksi CF-tavoite -1,6km juoksu- CHECK!

Hetken aikaa oli valheellisen hyvä olo ja itsevarma fiilis ko. WODista, mutta sitten tuli seinä vastaan. Jaksotin lihaskuntoliikkeet Cindynä (toinen benchmark-WOD) - eli
5 leukaa (kulmasoutuna)
10 punnerrusta
15 kyykkyä
kertaa 20.

Tuntui ettei sarjojen puoliväli tule ikinä! Ihan yhtä helvettiä koko homma: reidet huusi hoosiannaa jo 7 kierroksen jälkeen ja punnerrukset jouduin jaksottamaan kahden rykäisyiksi. Puolivälin paikkeilla aloin tehdä toistoja viiden ryppäissä: 5 leukaa, 5 kyykkyä, 5 punnerrusta, 5 kyykkyä, 5 punnerrusta ja vielä 5 kyykkyä. Viimeiset kolme kierrosta tein niin että kaikki leuat putkeen, sitten 15 kyykkyä, ja sen jälkeen viiden rykäisyissä vuoron perään punnerruksia ja kyykkyjä. Aikaa näihin meni noin 45-50 min.

Eikä siinä vielä kaikki, jumaliste. Takaisin juoksemaan. Muuten hyvä vaan kun siitä juoksusta ei p*rkele tullut mitään. Kaikki ne kyykyt veti reidet aivan totaaliseen tiiliskivi juntturaan ja tuntui ettei polvet taivu askeltamaan millään. Kävelin ja jolkotin/nilkutin vuoronperään parkkipaikkaa ympäri, kunnes toiseksi viimeisellä kierroksella treenikaverin ja ajanottajan mielettömän tsemppauksen ja leukojen repimisen innoittamana juoksin hampaat irvessä kaksi viimeistä kierrosta putkeen.

Aika 1.19:51.

Tässä post-battle naama.

Ilon kautta.
Fätti toivottaa kaikille hyvää ja turvallista juhannusta, ei hukuta eikä hakata siellä sitte.

2 kommenttia:

  1. Sä oot mun idoli. Mä olisin luovuttanut jo sen ekan juoksun kohdalla. Ja sitä paitsi cooperissa yläasteasteikolla 1600m on jo ihan ok tulos ;) Hyvää juhannusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huraa huraa, mulla on yläasteikäisen ok fysiikka. Pitäiskö siihen tässä kakskasin kypsässä iässä olla jo tyytyväinen? :D

      Poista